top of page
Canva - Macbook Pro Beside White Book.jp

Diensten

Benieuwd wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen?

Diensten: Welkom

Wij bieden diverse diensten aan. Naast SEO optimalisatie, BaaS, Write it Down en Neuromarketing, bieden wij ook design aan. Wil jij een nieuwe flyer, poster of iets anders? Laat het ons weten, wij ontwerpen het graag voor je. 

SEO optimalisatie

Diensten: Tekst

Bij MarLab weten we hoe belangrijk het is dat je bedrijf gezien wordt. Dit geldt voor offline, maar ook voor de online marketing. Door middel van SEO-Optimalisatie zorgen wij ervoor dat je bedrijf gezien wordt in Google. Wij streven ernaar om het beste uit bedrijven te halen.

 

“Everyone loves you when Google loves you”

Diensten: Tekst

BaaS

Behavior as a Service (BaaS). Sociale media is onmisbaar. MarLab garandeert meer zichtbaarheid. In eerste instantie wordt er gekeken naar welke sociale mediakanalen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens wordt er een nulmeting gemaakt en tot slot zullen we gezamenlijk bespreken wat je wil bereiken, de stip op de horizon.

Diensten: Tekst

Write it down

Een ijzersterk idee omzetten in een prachtig verhaal? Wij realiseren dat voor je. MarLab zorgt ervoor dat jouw doelgroep mee wordt genomen in een krachtige, visuele blog. In een blog zou je tips kunnen geven, maar ook acties kunnen aanscherpen of iets bijzonders kunnen vertellen.

 

“A good story should change the way you see the world”

Diensten: Tekst

Neuromarketing

Neuromarketing is vast een nieuwe term voor jou. Het is een combinatie tussen psychologie en marketing. Op welke manier kun jij je doelgroep onbewust, op een positieve manier, beïnvloeden. Dat is waar het omdraait bij Neuromarketing. Door middel van kleuren, woorden of bepaalde vormen kom je al heel ver.

 

“Make it simple”

Diensten: Tekst
bottom of page