top of page
Canva - Person Writing on Tablet Compute

Write it down

Heb je een ijzersterk idee, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Write it down: Welkom

Vind je het lastig om een blog te schrijven? Of weet je geen onderwerp voor je blog? Dan zijn wij er om je te helpen. In een blog kun je allerlei verschillende punten aanscherpen. Denk bijvoorbeeld aan een actie die je hebt lopen. In een blog laat je zien wat de actiepunten zijn en hoe consumenten kunnen deelnemen aan deze actie. Via deze weg zorg je er ook voor dat er meer bezoekers op je website komen.

Write it down: Tekst

Hoe gaat Write it down in zijn werking?

Het is aan jou de keuze om het deels of volledig uit te besteden. Door middel van een maandelijkse content kalander laten wij zien welke onderwerpen interessant zijn voor de komende maand. In eerste instantie gaan wij kijken hoe veel blogs per maand relevant zijn voor jouw onderneming en welke onderwerpen bij jouw bedrijf passen. Wij geven je de mogelijkheid om SEO optimalisatie toe te passen in de blogs, maar daar laten wij je volledig vrij in. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw klanten worden meegenomen in een krachtige, visuele blog.

 

Wil jij write it down gebruiken voor het schrijven van website teksten of iets anders? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

De voordelen op een rijtje

Write it down: Tekst

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je gaat doen? Laten we dan binnenkort eens virtueel koffie of thee drinken. Onderstaand alvast de voordelen van write it down. 

  • Je krijgt meer bezoekers op je website

  • Je bespaart tijd

  • Je doelgroep wordt meegenomen in een visuele blog

  • Je onderneming komt hoger in Google te staan (SEO optimalisatie)

 

Een goed idee omzetten in een prachtig verhaal? Laten we in contact komen.

Write it down: Tekst
bottom of page