top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaroussia Woortmeijer

4 Instagram Stories tips voor bedrijven

Je hebt vast wel eens van Instagram Stories gehoord. Dat zijn die leuke gekleurde bolletjes boven in je Instagram tijdlijn. Ze zijn 24 uur zichtbaar en het is een hele interessante tool om in te zetten voor je bedrijf. Op deze manier kom jij namelijk “in the picture” bij jouw doelgroep. Benieuwd wat je allemaal kunt doen met Instagram Stories? Lees dan snel verder.Tip 1: Gebruik Canva voor een mooie gevulde Stories

Zie je veel mooie Instagram Stories voorbijkomen, maar vind je het zelf lastig om een te maken? Gebruik dan Canva. Je kunt in een korte tijd heel veel Stories maken en je hebt ook al bepaalde lay-outs die je kunt gebruiken. Wil je toch liever je eigen creaties maken? Dat is ook mogelijk in Canva. Het is een gratis tool en je kunt het makkelijk gebruiken.


Tip 2: Kies een hashtag

Hashtags toevoegen aan een story? Ja, doen! Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt al een tijdje een hashtag naar keuze volgen. Als je doelgroep een hashtag volgt die jij gebruikt dan is de kans groot dat jouw verhaal toegevoegd wordt aan een verzameling stories.


Tip 3: Verzamel in een korte tijd veel informatie

Content bedenken voor je kanaal is soms lastig. Door middel van de knop “poll” op je Instagram Stories kun je eenvoudig vragen stellen aan je volgers. Op deze manier kun je bijvoorbeeld achterhalen of ze bepaalde content willen zien of je zorgt voor interactie door te vragen hoe hun dag was. Wil je nog meer informatie van je volgers? Dan kun je ook de knop “vragen” gebruiken, waardoor ze zelf iets antwoorden.


Tip 4: Voeg een locatie toe aan je story

Je locatie toevoegen aan je story is erg interessant, omdat sommige locaties eigen stories hebben. Deze vind je terug op de pagina “discover”. Je story komt daar dan in terug, waardoor je potentiële volgers buiten je eigen netwerk bereikt. Ideaal toch? Zo creëer je binnen no-time een groot bereik.


Benieuwd hoe je Neuromarketing kunt toepassen in jouw bedrijf? Je kunt de blog hier lezen. We leggen uit wat het is en wat je er uiteindelijk mee kunt.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page